Zoo-Tattoo.com

best free magento theme

Skip to Main Content »

Dansk (Danish) English
Your shopping cart is empty

Tribal Tatoveringer

Tribal Tatoveringer

Tribal tatoveringer er en af ​​de tattoo designs, der aldrig går af mode. På trods af at Tribal tatoveringens oprindelse kan spores helt tilbage til oldtiden, er tribal tattoos stadig lige så meget populære i dag som de formentlig var dengang. Mange berømtheder bruger også tribal tatoveringer, som er en tendens der nu har spredt sig til den almene befolkning.

Som navnet antyder startede tribal tatoveringer i oldtiden, hvor folk blev inddelt i stammer. Selv om der er nogle uoverensstemmelser omkring den hvilken oprindelig stamme som startede med tribal tattoos har arkæologer fundet beviser hvor tribal tattoos har været udbredt - i Asien, Rom, Grækenland og Egypten.

Dengang symboliserede tribal tatoveringer ens rang, engagement og rettigheder. Derudover symboliserede tribal tattoos vitalitet, styrke og status. Tatoveringer betød en tribal krigers sejr og mod. Tribal tatoveringer blev brugt som vedhæng til at beskytte sig mod det onde og til at helbrede sig selv. Desuden havde
tribal tatoveringer dybe åndelige betydninger. Man gav tribal tatoveringer til stammekrigere der skulle i krig eller som skulle på jagt. Tribal tatoveringer kunne også betragtes som en form for velsignelse for både mænd og kvinder, eller som en kunst, der anvendtes til at honorere guderne.

Bortset fra at bruge blæk til at gravere tatoveringen, brugte nogle af de stammekrigere fra oldtiden ar i form af tribal tatoveringer. Selvfølgelig skal det ikke længere gøres i dag.

Tribal tatoveringer kan variere i størrelse. Mindre tatoveringer bruges til håndled og ankler, mens store tatoveringer er pæne på ryggen og armene. Udformningen varierer også, men blandt de populære er bjørnen, slangen, Phoenix, den Scorpio, og dragen.

Bortset fra at se rigtig cool og classy ud, ​​er tribal tatoveringer populære på grund af deres forbindelse til ens arv.  Folk, der bærer tribal tatoveringer vil normalt vælge designs, der er relateret til stammerne i deres egen kultur så de føler sig forbundet til sin kultur.

Her på Zoo-Tattoo.com har vi et kæmpe udvalg af midlertidige tribal tattoos som ligner de ægte tatoveringer. Vores midlertidige tattoos er lige til at klistre på ens ønskede sted med en fugtet bagside nedad. Tatoveringerne varer cirka en uge med den rette behandling - og så kan man endda vælge at skifte den ud eller lade den sidde et andet sted næste gang. Mere fleksibelt og nemt har det aldrig været at få sin egen lille tattoo. Bestil i dag og modtag din bestilling i morgen!

10 til 18 ud af 24

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende

10 til 18 ud af 24

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende